top of page

Vanuit onze gemeente willen we graag een helpende hand bieden aan degenen die het op dit moment moeilijk hebben. Daarom introduceren we met veel enthousiasme het Life Builders Food Project, een initiatief dat zich richt op het voorzien van maaltijden voor mensen die momenteel in een situatie van hulpbehoefte verkeren en geen toegang hebben tot dagelijkse maaltijden.

Sylvano is de oprichter van het Life Builders Food Project en bereid maaltijden voor in ons gebouw aan de Dampten 16. Sylvano is een geweldige kok en heeft een hart voor mensen. Hij heeft in het verleden al veel projecten gestart en ondersteund en is nu onder de vlag van Life Builders het Life Builders Food Project begonnen.

 

Het Life Builders Food Project is niet alleen een bron van voedzame maaltijden, maar ook een warm gebaar van solidariteit vanuit Gods liefde. We begrijpen dat het soms moeilijk kan zijn om hulp te vragen, maar we benadrukken dat we hier zijn om elkaar te ondersteunen in tijden van nood.

Of je nu tijdelijk financiële moeilijkheden ervaart, eenzaam bent of gewoon behoefte hebt aan een gezonde maaltijd, het Life Builders Food Project staat voor je klaar. Ons doel is om een inclusieve en ondersteunende omgeving te creëren waarin niemand zich buitengesloten voelt.

Als jij, of iemand die je kent, behoefte heeft aan een voedzame maaltijd, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We willen benadrukken dat er geen oordeel is en dat alle aanvragen vertrouwelijk worden behandeld. Samen kunnen we ervoor zorgen dat niemand in Hoorn of omgeving honger hoeft te lijden.

Neem contact met ons op via onderstaande contactformulier om je aan te melden voor het

Life Builders Food Project of voor meer informatie. Laten we samen een verschil maken en laten zien dat we er zijn voor elkaar, juist in moeilijke tijden.

Want Ik heb honger geleden en gij hebt Mij te eten gegeven. Ik heb dorst geleden en gij hebt Mij te drinken gegeven.

Matteus 25:35

Meld je aan!

Dampten 16
1624NR HOORN

    Dank voor het bericht!

    bottom of page